Sahifa fully responsive WordPress News, Magazine, Newspaper, and blog ThemeForest one of the most versatile website themes in the world.

За нас

Добре дошли в Българска Скара

Б „Българска скара“ е марка на компания която се занимава с продажба на готова храна за вкъщи и бърза закуска. Това начинание е допълнение на основната ни дейност, която е преработка и продажба на месо и месни продукти. Ние произвеждаме продукти за скара по старата технология от висококачествено свежо месо и натурални подправки – без изкуствени консерванти, без оцветители, без заместители. На пазара сме повече от 15 години, но до 2015 г. имахме единствено предлагане на месо е месни продукти. През 2014 компанията ни направи анализ на пазара и се установи, че все повече хората предпочитат готова, топла храна за вкъщи, хранене на крак и други. Причината за това е все по-забързаното ежедневие и по-големите ангажименти на хората, както и липсата на време да приготвят домашна храна.

„Българска Скара“ се различава като концепция от други подобни вериги за бързо хранене. Ние наблягаме на българска традиция и качественото предлагане, усещане и отношение към храната. Амбицията ни за изграждане на национална верига обекти за бързо хранене е мотивирана от уникалните продукти които вече 15 години произвеждаме, дългогодишния ни опит в областта на заведенията за хранене, нова визия и идеи за Българският стил за бързо хранене, постоянно качество и чистота на продукцията, бързина и непосредственост при приготвяне на храната, и всичко това на съвсем достъпни цени.

Нашата мисия е да предложим на съвременния българин вкусна, висококачествена и здравословна храна – натурална българска скара – оригинална част от богатата кулинарна култура на народа ни. По всяко време, във всеки град, на удобно място, ние предоставяме на нашите клиенти възможността за добра храна – винаги еднакво вкусна, бързо приготвена, с гарантирано качество, с безкомпромисна хигиена и отлично обслужване.

През миналата година открихме два обекта от типа „Българска скара“ в град Шумен и град Нови пазар, през тази година открихме един обект в град Разград, град Варна. Наши колеги проучват възможността за откриване на нови обекти в град Търговище, Исперих и др. Целта ни е да се развиваме на територията на североизточен район, т.к. Производството ни е позиционирано в гр. Шумен и с. Дибич.

Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net